SUKKAKILPAILU

9.4.2014 klo 08:00

Naantalin Aurinkoiset Sukkamatamit ry järjestää perinteisen sukkasuunnittelukilpailun 9.4.-27.7.2014. Tänä vuonna kilpailun aiheena on M E T S Ä. Kilpailu on avoinna kaikille halukkaille.

 

Toteutuksen suhteen ei ole muita rajoituksia kuin että sukka on neulottu eli puikoilla kudottu. Sukan mahdollisen koristelun voi kukin tehdä haluamallaan tekniikalla.

Kilpailu on avoin kaikenikäisille naisille, miehille, tytöille ja pojille. Voittajasukat valitsee asiantunteva naantalilainen raati. Kolme sukkaparia palkitaan. Myös yleisö voi Sukkapäivänä äänestää omaa suosikkiaan.

Kilpailusukkia vastaanotetaan kesällä Naantalin museokaupassa Humpissa (Mannerheiminkatu 21) Unikeonpäivään 27.7.2014 asti.

Kilpailun tulokset julkistetaan Naantalin Aurinkoiset Sukkamatamit ry:n järjestämänä

SUKANKUDONTAPÄIVÄNÄ

lauantaina 9.8.2014 klo 14.00.

Jos haluat kilpailun jälkeen sukkasi takaisin, laita sukkien mukaan palautuskuori varustettuna nimelläsi, osoitteellasi ja tarpeellisella määrällä postimerkkejä. Voit myös noutaa sukkasi heti kilpailun ratkettua sukankudontapäivän tapahtumapaikalta. Kilpailuun osallistuvat ja lunastamattomat sukat lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. Kolme parasta sukkaparia laitetaan Sukankudontapäivän jälkeen tekijöidensä suostumuksella kuukauden ajaksi näytteille jonkin naantalilaisen liikkeen näyteikkunaan.

Yhteyshenkilö: Kirsi Valavirta, 044 535 0291.