Tuhkamarkkinat sunnuntaina 4.3.2018

17.1.2018

On Suomen Karvakaverit, VPK, poniajelua lapsille, myyjiä laidasta laitaan - Tuhkamarkkinat valtaavat torin ja Itsenäisyydenpuiston taas su 4.3. klo 11 - 16

Perinteiset Naantalin Tuhkamarkkinat 2018 ovat viimeistä silausta vaille valmiit! Ei puutu kuin hyvät ilmat ja paljon markkinaväkeä! Odotamme vähintään 2000 kävijää!

Markkinoiden valmistelut ovat sujuneet hienosti! Kiitos kaikille mukana oleville. On mukavaa tehdä töitä yhteisen hyvän eteen.

Kaupunginjohtaja Jouni Mutanen avaa tilaisuuden trumputtajan jälkeen julistaen markkinarauhan. Naantalin Kamarikuoron vahvistettu kvartetti laulaa myös avajaisissa. Tapahtuman juontajana ja tuottajana toimii Kauko Pajukoski. Lapsille mm. poniajelua ja tietysti Suomen Karvakavereiden mainiot koirat. Paikalla on myös VPK ja seppäkin esittelemässä omaa työtään. Myyjiä ja esittelijöitä tulee paljon. Viimeisimmät luvut siinä 70 paikkeilla!

Naantalin museo on auki markkina-ajan. Liikuntapalvelut ovat järjestämässä luistelutapahtuman vanhankaupungin edustalle aurattavalle jäälle.

Täysillä ja iloisin mielin eteenpäin! Jos on kysyttävää niin ota yhteyttä kauko.pajukoski@gmail.com tai 0400-823637

Liitteet

Tuhkamarkkinatunnelmaa 2017. Kuva Henri Kirkanen
Tuhkamarkkinatunnelmaa 2017. Kuva Henri Kirkanen