Naantalin Laulajat joulutunnelmissa 8.12.

3.12.2018

`Jo aika joulun tulla on`, sekakuoro Naantalin Laulajien perinteinen joulukonsertti, vie joulun tunnelmiin 8.12.2018, klo 16 Naantalin Kristoffersalissa.

Konserttia johtaa Johanna Järvinen, säestyksestä vastaa Harri Laakso. Konsertti koostuu kahdesta osiosta. Ensimmäinen puoliaika on joulun sanomallinen, toinen joulun tunnelmallinen. Virittäytymistä konsertin tunnelmiin voisivat tuoda seuraavat laulujen katkelmat: ”Joulu on taas, riemuitkaa nyt, lapsi on meille tänä yönä syntynyt ..”, ”Jouluyö, juhlayö..”, ”..helmassani kantaa itse taivastako saan.”, ”Helkkää pienet tiu´ut hoi, taas on juhlailta..”, ”Hei Kuuraparta!”,  ”Sulle piirrän joulukortin ystäväni parahin..”, ”Juhla vanhain perinteiden saapuu talven hämärään.”

Konsertin laulujen säveltäjistö on monipuolinen. Naantalin Laulajat laulavat muun muassa seuraavien säveltäjien lauluja: Pekka Simojoki, Carola Häggqvist, Ahti Sonninen, Martti Hela ja Aarno Raninen.

Kuorolle itselleen rakkain sävellys on kuoron omien bassojen, Jussi Vesamaa ja Harri Laakso, säveltämä ja sanoittama konsertin nimikkolaulu `Jo aika joulun tulla on`. Laulun sovituksesta vastaa Johanna Järvinen. Naantalin Laulajien joulukonsertti on aiempina vuosina tuonut iloisen ja lämpimän joulun odotuksen tunteen sydämiin – se on lunastanut paikkansa Naantalin joulunajan kulttuuritapahtumien joukossa.