Osana Lux Gratiae -tapahtumaa Naantalin Kulttuuritaloyhdistyksen kulttuurikahvila Taidehuoneella torstaista sunnuntaihin 24.-27.10. klo 14 – 18

15.10.2019

Auta tukemaan naantalilaista kulttuurielämää Naantalin Kulttuuritaloyhdistyksen kautta - osta kirjoja, käy kahvilassamme

Osana Lux Gratiae -tapahtumaa:

KULTTUURIKAHVILA JA POP-UP ANTIKVAARINEN KIRJAKAUPPA - HYVÄN MIELEN KIRJAKAUPPA

Avoinna to-su 24-27.10. klo 14-18 Taidehuone, Mannerheiminkatu 5 

Auta tukemaan naantalilaista kulttuurielämää Naantalin Kulttuuritaloyhdistyksen kautta - Tapahtumiamme ovat mm. Lasten joulu - Tuhkamarkkinat - Birgitan Yö - Kirkkopuisto soi – Trumputtaja – Naantali Jazz Week ym.

Osana Lux Gratiae -tapahtumaa Naantalin Kulttuuritaloyhdistys pitää pop-up -kulttuurikahvilaa Taidehuoneella torstaista sunnuntaihin 24.-27.10. klo 14–18 osoitteessa Mannerheiminkatu 5. 

Kahvia, leivonnaisia, Pirkko Salovaaran akvarelleja, runoja, musiikkituokioita sekä myynnissä myös uusia Puru-kollektiivin runoteoksia sekä pop-up -antikvaarin kirjoja.

 

Torstai 24.10.
Klo 16.30 Sulkakynät, runoja

Klo 17.00 Leena Salo, Arja Viitikko, laulu ja piano, Syksyisiä lauluja

 

Perjantai 25.10.
Klo 16.00 Juho Hannulan musiikkia, Magic of Nature - Forests of Finland, instrumentaalimusiikkituokio

klo 17.00 Sulkakynät, runoja

 

Lauantai 26.10. Klo 14: 

Puru-kollektiivin runoilija Mirkka Mattheiszen kertoo, keskustelee yleisön kanssa ja lukee otteita 17.10.2019 ilmestyneestä runoteoksestaan ”Lokki. Erään kohtaamisen muistiinpanot.”

Klo 15-15.30 runoja ja musiikkia. Taivaan Kappaleita. Jutta Tukia ja Janne Lappalainen

Klo 15.30-16: Mirkka livepiirtää yleisölle digitaalisesti runovihkonsa #toistaiseksinimeämätön (2018) tekstejä.

 

Taivaan Kappaleita-yhtye esittää elektronista poppia sekä runoja ambient-äänimaisemalla höystettynä. Turkulais-helsinkiläisen duon laulujen ja runojen sanoituksista, sekä niiden esittämisestä, vastaa Jutta Tukia. Musiikin on säveltänyt Janne Lappalainen. Lauantain esiintyminen on tavallista intiimimpi ja pienimuotoisempi. Jutta esiintyy livenä, mutta taustoista huolehtiva Janne on jättänyt syntikan ja helistimet kotiin.

 

Yhteistyön duo aloitti kypsemmällä iällä viitisen vuotta sitten. Jutta on aiemmin kirjoittanut runoja, mutta vasta viime vuosina hän on esiintynyt Taivaan Kappaleita-yhtyeessä, sekä myös yksin lavarunoilijana. Janne sitä vastoin on monipuolinen konkari musiikintekemisen saralla ja hän julkaisee jatkuvasti ambient-biisejä Lappländer-nimellä.

 

Sunnuntai 27.10.

klo 15 Kotton Viitanen ja Lady Little. Omia lauluja suomeksi, lainattuja englanniksi

Klo 16 Runojani rakkaudesta ja elämästä, Soili Nurmi

 

 

Hyvän mielen pop-up-kirjakauppa Naantalissa Lux Gratiaen aikaan
Hyvän mielen pop-up-kirjakauppa Naantalissa Lux Gratiaen aikaan

Runoilija Mirkka Mattheiszen
Runoilija Mirkka Mattheiszen