NAANTALISSA TAPAHTUU

Naantalin Kulttuuritaloyhdistyksen tapahtumia 

  • Vanhankaupungin Lasten Joulu -tapahtuma 
  • Tuhkamarkkinat  helmi-maaliskuun vaihteessa, peruttu 2021
  • Naantalin Vappu  30.4. - 1.5.
  • Naantali Jazz Weekend kesä-heinäkuun vaihteessa
  • Trumputtaja joka ilta kesä-elokuu klo 19.55-20.05
  • Birgitan Yö heinäkuun kolmantena torstaina

Osana Naantalin Kulttuuritaloyhdistys ry:n toimintaa

ART LADIES

...on kaikille naantalilaisille avoin ja ilmainen mahdollisuus virkistää sieluaan harrastamalla taidemaalausta. Taidehuoneen vilkkaan näyttelykesän rauhoituttua on alkanut maalauskausi, joka jatkuu joulun yli aina pääsiäiseen saakka. Joka torstai, Naantalin kirkonkellojen lyötyä kaksitoista, aloitetaan työskentely. Toisinaan kuunnellaan luomista inspiroivaa musiikkia, toisinaan keskusteluohjelmaa radiosta. Kello neljätoista huilataan ja pidetään iloisen puheensorinan täyttämä tee- ja kahvitauko. Mukaan voi liittyä koska vain. Maalauspäivistä saa lähempää tietoa soittamalla Marja-Liisalle 040 5737112 

 

Trumputtaja

Kesä-, heinä- ja elokuussa trumputtaja kutsuu vierasvenesatamassa väkeä hiljentymään iltavesperiä varten 19.55. Maksuton.

Naantali Jazz Weekend lauantaina-sunnuntaina kesä-heinäkuun vaihteessa Naantalin rannan ravintoloissa, promoottorina maestro Reima Ilmanen. 

Lux Gratiae lokakuun lopussa Kulttuuritaloyhdistyksen kanssa yhteistyössä Naantalin kaupunki, Naantalin Matkailu, Naantalin Musiikkijuhlat, Naantalin ja Rymättylän seurakunnat, naantalin musiikkiopisto ja Naantalin opisto yhteistyökumppaneineena. 

Lasten Joulu Naantalin vanhassakaupungissa

Itsenäisyyspäivän tienoissa sunnuntaina vietetään vanhassakaupungissa Itsenäisyydenpuistossa Lasten Joulua, jossa ohjelmassa on aina nuorten esityksiä esimerkiksi muodostelmaluistelijoiden tai voimistelijoiden nuorimpien esityksiä. On joulumuori, joulupukki, tonttujumppaa, usein Luciakuorokin käy tervehtimässä samoin Muumit. On ponitalutusta, pientä joulumyyntiä ja takuuvarmasti lunta, jonka saamme jäähallilta.
 

Naantalin Nukketanssi
Yhdistyksemme nukketanssiryhmää voi tiedustella esiintymään: Kauko Pajukoski, kauko.pajukoski(@)gmail.com, tai puh. 0400 823 637

 

 

Ajankohtaista Naantalissa nyt

Kuvaa klikkaamalla pääset Naantalin kaupungin tapahtumakalenteriin.