Wanhankaupungin Lasten Joulu -tapahtuma su 12.12. klo 12 - 15

28.10.2021

Perinteinen tapahtuma Itsenäisyydenpuistossa Mannerheiminkadulla

Itsenäisyydenpuistossa Mannerheiminkadulla jouluista ohjelmaa lapsille ja lapsenmielisille juontajana Kauko Pajukoski. Satua, tanssia, tonttupolku, poniajelua ym. ja tietysti joulupukki. Ohjelma alla liitteenä.

Naantalin Kulttuuritaloyhdistys ry yhteistyössä Naantalin kaupungin kulttuuritoimen kanssa. Muutokset mahdollisia. Säävaraus.

    Tilaisuuden aloittaa perinteiseen tapaan Naantalin Kulttuuritaloyhdistyksen trumputtaja ja juontajana toimii Kauko Pajukoski.

   Ohjelmaa ovat kokoamassa monet Naantalin Kulttuuritaloyhdistyksen yhteistyökumppanit. Naantalin Oppaiden Marjo Helelä kertoo Itsenäisyydenpuistosta ja joulunvieton taustoista, VG-62 tuo esiintymään ison yksinluistelijoiden joukkueen Riitta Bakkerin johdolla. Naantalin musiikkiopistosta Nella Huhtamäki ja hänen huilunsoiton opettajansa Minna Juhela soittavat joululauluja ja Naantalin Aurinkoisten Sukkamatamien Sirkka Päiste ja Kirsi Valavirta kertovat Naantalin sukkien tarinan.

    Naantalin Teatteri tuo yleisön keskelle jouluun liittyviä hahmoja, ja Sara-tonttu vie lapsia tonttupolulle. Joululauluja esittää Maijamäen kuoro Anne Palolan johdolla ja Suomen Karva-kaverit tulevat tervehtimään yleisöä. Janette Räikkönen lukee jouluisia tarinoita Pienen Kirjapuodin syksyn uutuuskirjoista ja Merimaskun Reimarit paistavat lettuja, ja Puolalan musiikkiluokkien Tiernapojat, lasten oma Talent -kisa vetäjänä Kauko Pajukoski, ratsastus Ester-ponilla klo 12-14 ja joulupukin vierailut kruunaavat tapahtuman. Lunta on myös luvassa leikkeihin pakkassään nyt suosiessa valmisteluja ja välillä Janette Räikkönen vetää yleisölle virkistävän lämmittelyjumpan.

    Naantalin museon molemmat rakennukset Hiilola ja Humppi sekä Säsongin joulupuoti ovat avoinna ja niihin on vapaa pääsy, mutta vierailijamääriä rajoitetaan koronasuositusten mukaisesti. Hiilolan joulunäyttelyn nimi on "Täti Mirabeaun joulu". Näyttelyssä palataan Zacharias Topeliuksen tarinan kautta 1860-luvulle ja joulunviettoon hämäläisessä kartanossa. Hiilolassa on sunnuntaina myös askartelua lapsille klo 12-15. Lasten Joulun koko ohjelma ohessa. 

 

Aarteet esillä ja pop-up kirja-antikvaari Taidehuoneella la-su 11.-12.12. klo 11-16

 

    Naantalin Taidehuoneella on Kulttuuritaloyhdistyksen naantalilaisten kotien taideaarteista kokoama myyntinäyttely ja kirjamyynti. Taidehuoneelle on vapaa pääsy, mutta vierailijamääriä rajoitetaan koronasuositusten mukaisesti ja maskin käyttöä suositellaan.

 

Muutokset mahdollisia. Säävaraus.

Yhteistyössä Naantalin kaupungin kulttuuripalveluiden kanssa.

 

 

Liitteet


Ohjelma
Ohjelma