Tuhkamarkkinat Naantalissa sunnuntaina 6.3.2022

3.1.2022

Vietämme jo keskiajalta juurensa juontavia Tuhkamarkkinoita sunnuntaina 6.3. klo 11 - 16.

Markkinarauhan julistaa Annika Virtanen klo 11 museon portailla. Markkinamyyntiä klo 11-16.

Kannattaa varata myös käteistä poniajelua varten: Tuhkamarkkinoilla sunnuntaina 6.3. klo 12 - 15 Hevosvarikon kaksi ponia tarjoavat lapsille mahdollisuuden ajeluun 3 € hintaan. Lähtö Humpinkadun ja Katinhännän kulmasta.

Myynnissä on monenmoista: hunajaa, leipiä, näkkäreitä ja marenkeja, makeita leivonnaisia, makeisia, jäätelöä, JJ de Nierin food trailer, Merimaskun Reimareiden lettuja ja grillimakkaraa, muikkuja, kalatuotteita, kalakukkoja, kalavalmisteita, palvituotteita, loimulohta, tyrnihyytelöä, -mehua ja -jauhetta, valkosipulia, majoneeseja. On päähineitä, Naantali-aiheisia kirjoja, puunkantotelineitä, puisia kuorma-autoja, puu- ja vaneritöitä, alpakkatuotteita, räsy- ja villamattoja, kasvivärjättyä lankaa, ongintaa, yhteisvastuutuotteita, käsitöitä, keramiikkaa ja koruja, jätehuolto- ja lajitteluneuvontaa, lompakoita, laukkuja, betonituotteita, kattoremonttiesittelyä, linnunpönttöjä, lintujen ruokintaan liittyviä tuotteita, ikkunoita ja ovia, kransseja, lyhtyjä, eläinhahmoja, villasukkia, naisten ja lasten asusteita, pipoja, pantoja, laukkuja, pölypusseja, koreja, rukkasia, tuunattuja huonekaluja, villa-turkistavaraa, leluja, lyhtyjä ym.

Taidehuoneella tapahtuu myös: 5.-6.3. klo  11-16 Aarteet esillä myyntinäyttely sekä pop-up kirja-antikvaari. Aarteita otetaan vastaan Taidehuoneella 1.-2.3. klo 17-19. Osoite Mannerheiminkatu 5.

Markkinoiden ajan museon Humppi on auki. Markkinoiden kunniaksi vapaa pääsy ja museokauppa Säsongissa markkinatarjouksia!

Myyntipaikkoja voi tiedustella Leena Salo sposti leena.salo(@)outlook.com tai puh. 0400 528 357 klo 15 - 19.

Myyntipaikat sijaitsevat Naantalin torilla Tullikadun varrella sekä Itsenäisyydenpuistossa ja Mannerheiminkadulla vanhassakaupungissa (museon vieressä).

Naantalin Kulttuuritaloyhdistys ry yhteistyössä Naantalin kaupungin kulttuuripalveluiden kanssa. 

Viime vuosien juontajamme ja yleisöä
Viime vuosien juontajamme ja yleisöä