Lasten Joulu sunnuntaina 3.12. klo 11-14 Itsenäisyydenpuistossa

2.11.2023

Naantalin Joulua vietettiin 1.-3.12. ja Kulttuuritaloyhdistyksen Lasten Joulu sunnuntaina 3.12. oli osa tätä tapahtumaa.

Tapahtuman tarjonnassa oli musiikkia, tanssia, pikkuvoimistelijoita, alpakoita, Suomen Karva-Kavereiden koirakkoja, satuja, askartelua, koiratanssia, tiernapojat, joulupukki, tonttuja...  ym sekä kasa lumetettua lunta. 

Vanhalla raatihuoneella oli myös toimintaa: kaakaopuhvetti ja muuta joulumyyntiä: puukoruja, huovutettuja maahistonttuja, Livonsaaren Leipomon leivonnaisia, makrameetöitä, sorvattuja puutuotteita ja Renny Terän taontatöitä. Lisäksi VG-62:n U12-poikien joulutilauksien vastaanotto. Itsenäisyydenpuistossa oli Laku-Tapsan makeisia ja Rymättylän Märssyvahtien lettupiste, leivonnaisia, käsitöitä ja muuta myyntiä.

Taidehuoneella kudottiin jättisukkaa ja Sukkamatamit myivät käsitöitään Aarteet esillä -taidemyyntinäyttelyn yhteydessä, jossa oli myynnissä monelaisia upeita tauluja, jopa Juhani Palmulta, Nikolai Lehdolta, Pentti Koivikolta ja Jarkko Peltoselta. Taidehuoneella on edelleen myynnissä myös Leena Mattilan ja Pirjo Viitasen kirjaa "Historiaa ja tarinaa Naantalin Pappilanmäeltä ja sen reunamilta".

HevosVarikon 2 ponia

Suomen Karva-Kaverien koirakkoja

Holvin Alpakat 

 

Liitteet


Naantalin Voimistelijoiden pienet tontut
Naantalin Voimistelijoiden pienet tontut
Tintamareskissa kuvattava
Tintamareskissa kuvattava
Vanhalla raatihuoneella kuhisi väkeä
Vanhalla raatihuoneella kuhisi väkeä